Category Archives: Lajmet e fundit

25 Apr
0

EFSA KËSHILLON MBI INFORMACIONIN PËR KONSUMATORËT

Udhëzime të reja janë në dispozicion për të ndihmuar furnitorët e ushqimit të vendosin se çfarë informacioni t’u japin konsumatorëve në lidhje me ruajtjen e ushqimit dhe afatet kohore për konsum. Pasi të jetë hapur paketimi i ushqimit, bakteret mund ...

Lexo më shumë
24 Apr
0

Te shkrish ushqimin ne menyre te sigurte

Lexo më shumë
23 Apr
0

Sot AKU ka kryer 131 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin me qëllim garantimin e sigurisë ushqimore. Gjatë ditës së sotme janë realizuar nga Drejtoritë Rajonale të AKU- së 131 inspektime dhe monitorime në bazë ...

Lexo më shumë
22 Apr
0

Sot AKU ka kryer 164 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin me qëllim garantimin e sigurisë ushqimore. Gjatë ditës së sotme janë realizuar nga Drejtoritë Rajonale të AKU- së 164 inspektime dhe monitorime në bazë ...

Lexo më shumë
21 Apr
0

Sot AKU ka kryer 155 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin me qëllim garantimin e sigurisë ushqimore. Gjatë ditës së sotme janë realizuar nga Drejtoritë Rajonale të AKU- së 155 inspektime dhe monitorime në bazë ...

Lexo më shumë