LISTA 1 E PMB-ve TË REGJISTRUARA PËR T’U IMPORTUAR DHE TREGTUAR NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË – dhjetor 2021. LISTA 2 E PMB-ve QE NUK LEJOHEN TE IMPORTOHEN POR VETEM TE TREGTOHEN DHE PERDOREN NE REPUBLIKEN E SHQIPERISE – dhjetor 2021.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme