Category Archives: Lajmet e fundit

30 Mar
0

AKU/ Veprimtaria ditore inspektuese, vijojnë monitorimet në terren për garantimin e sigurisë ushqimore

  AKU vijon në mënyrë rigoroze monitorimet në të gjithë vendin për të garantuar sigurinë ushqimore. Gjatë ditës së sotme: Janë kryer 98 monitorime dhe kontrolle zyrtare, Janë vendosur 2 masa administrative “gjobë” me vlerë 100,000 lekë (produkte të pambuluara, ...

Lexo më shumë
28 Mar
0

AKU/ Veprimtaria ditore inspektuese, vijojnë monitorimet në terren për garantimin e sigurisë ushqimore

  Edhe sot, si çdo ditë të luftës së pandalur për mbrojtjen e jetës së të gjithë qytetarëve shqipëtar, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit vijon monitorimet në të gjithë subjektet ushqimore. Gjatë ditës së sotme AKU ka kryer kryer 101 monitorime, ...

Lexo më shumë
27 Mar
0

AKU/ Veprimtaria ditore inspektuese, vijojnë monitorimet në terren për garantimin e sigurisë ushqimore

  Autoriteti Kombëtar i Ushqimit vijon monitorimet dhe kontrollet rigoroze në të gjithë vendin pranë subjekteve të ndyshme ushqimore, të lejuara të ushtrojnë aktivitetin në zbatim të masave shtrënguese higjeno-sanitare me qëllim përballimin më të mirë ndaj situatës së krijuar ...

Lexo më shumë
27 Mar
0

Siguria ushqimore/ COVID-19 (Coronavirus)

AKU po monitoron shpërthimin e COVID-19 (coronavirus) dhe po vijon punën duke ndjekur këshilla dhe masat e marra nga qeveria. Inspektorët e AKU janë në terren duke mbikqyrur aktivitetin e Operatorëve të Biznesit Ushqimor dhe respektimin nga ana e tyre ...

Lexo më shumë
25 Mar
0

AKU në terren, OBU i përgjigjen thirrjes për mbulimin dhe shmangien e kontaktit direkt me fruta-perimet

  Pas thirrjeve të njëpasnjëshme nga ana e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit për zbatimin rigoroz të masave të marra në kuadër të luftës së pandalur ndaj COVID-19, vihet re se një pjesë e Operatorëve të Biznesit Ushqimor janë ndërgjegjësuar dhe ...

Lexo më shumë