Category Archives: Lajmet e fundit

11 Oct
0

Helmim Ushqimor – Listeria

  Çfarë mund të bëni për të zvogëluar shanset që ushqimi juaj të infektohet me listeria? Listeria monocytogenes (listeria) është një bakter që shkakton një sëmundje të quajtur listeriosis. Rastet e sëmundjeve të shkaktuara nga ushqimi nga listeria janë të ...

Lexo më shumë
08 Oct
0

Sot AKU ka kryer 151 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorë të kategorive të ndryshme

  Sot AKU ka kryer 151 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorë të kategorive të ndryshme, si subjekte me aktivitet: tregtim të produkteve për mbrojtjen e bimëve, furrë buke, prodhim/ambalazhim fruta, magazinë fruta perime, njësi tregtimi ...

Lexo më shumë
08 Oct
0

Produktet e Pastrimit

  Për pastrim dhe dezinfektim ka një gamë e gjerë produktesh. Ju duhet të lexoni udhëzimet e prodhuesit me kujdes për tu siguruar se produkti është i përshtatshëm për sipërfaqe ne kontakt me ushqimin dhe qe ju po i përdorni ...

Lexo më shumë
07 Oct
0

Sot AKU ka kryer 137 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorë të kategorive të ndryshme

  Sot AKU ka kryer 137 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorë të kategorive të ndryshme, si subjekte me aktivitet: tregtim të produkteve për mbrojtjen e bimëve, furrë buke, prodhim/ambalazhim fruta, magazinë frigoriferike, përpunim peshku, etj.   ...

Lexo më shumë
06 Oct
0

Sot AKU ka kryer 164 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorë të kategorive të ndryshme

Sot AKU ka kryer 164 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorë të kategorive të ndryshme, si subjekte me aktivitet: tregtim të produkteve për mbrojtjen e bimëve, furrë buke, prodhim/ambalazhim fruta, ambalazhim erëza, anije peshkimi, etj.   Drejtoritë ...

Lexo më shumë