Category Archives: Lajmet e fundit

31 Aug
0

Sot AKU ka kryer 157 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorët e biznesit ushqimor të kategorive të ndryshme

  Drejtoritë Rajonale të AKU- së kanë ushtruar veprimtarinë e tyre në bazë të planit vjetor të inspektimit me bazë risku dhe mbi bazën e denoncimeve të ardhura në rrugët e komunikimit të institucionit (info@aku.gov.al / nr. Gjelbër 08007575).   ...

Lexo më shumë
30 Aug
0

Sot AKU ka kryer 166 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorët e biznesit ushqimor të kategorive të ndryshme

    Drejtoritë Rajonale të AKU- së kanë ushtruar veprimtarinë e tyre në bazë të planit vjetor të inspektimit me bazë risku dhe mbi bazën e denoncimeve të ardhura në rrugët e komunikimit të institucionit (info@aku.gov.al / nr. Gjelbër 08007575). ...

Lexo më shumë
30 Aug
0

Siguria Ushqimore-Cila është mënyra më e mirë për të shkrirë mishin?

Në përditshmërinë e tyre amvisave u duhet gjithmonë të nxjerrin mish nga ngrirja për të gatuar. Po cila është mënyra më e mirë për ta shkrirë mishin? Klikoni foton e dytë për të mësuar përgjigjen e saktë.   #aku #konsumator ...

Lexo më shumë
27 Aug
0

Sot AKU ka kryer 142 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorët e biznesit ushqimor të kategorive të ndryshme

  Drejtoritë Rajonale të AKU- së kanë ushtruar veprimtarinë e tyre në bazë të planit vjetor të inspektimit me bazë risku dhe mbi bazën e denoncimeve të ardhura në rrugët e komunikimit të institucionit (info@aku.gov.al / nr. Gjelbër 08007575).   ...

Lexo më shumë
26 Aug
0

Sot AKU ka kryer 153 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin në operatorët e biznesit ushqimor të kategorive të ndryshme

  Drejtoritë Rajonale të AKU- së kanë ushtruar veprimtarinë e tyre në bazë të planit vjetor të inspektimit me bazë risku dhe mbi bazën e denoncimeve të ardhura në rrugët e komunikimit të institucionit (info@aku.gov.al / nr. Gjelbër 08007575).   ...

Lexo më shumë