Category Archives: Lajmet e fundit

23 Apr
0

AKU inspektime në të gjithë vendin, masa administrative me “paralajmërim” në Fier, Vlorë dhe Shkodër, “gjobë” dhe asgjësim produktesh në Tiranë

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit kanë vijuar gjatë ditës së sotme inspektimet në të gjithë vendin në garantim të sigurisë ushqimore, si dhe monitorimin për zbatimin e masave të marra, kundër përhapjes së Covid-19. Janë kryer 140 kontrolle ...

Lexo më shumë
22 Apr
0

AKU vijon kontrollet në të gjithë vendin, masa administrative “paralajmërim” dhe asgjësim produktesh në Tiranë dhe Shkodër

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit vijon kontrollet në të gjithë vendin, masa administrative “paralajmërim” dhe asgjësim produktesh në Tiranë dhe Shkodër, në pjesën më të madhe të qarqeve merren mostra për analizim të mbetjeve pesticide në fruta -perime, analiza mikrobiologjike dhe ...

Lexo më shumë
22 Apr
0

Listeria në perime të ngrira

Si të zvogëloni rreziqet – Autoriteti i Sigurisë Ushqimore Europiane (EFSA) ka vlerësuar riskun për shëndetin publik nga kontaminimi i Listerisë së perimeve që trajtohen për ngrirje – zhytur në ujë të nxehtë ose avull për një kohë të shkurtër ...

Lexo më shumë
21 Apr
0

AKU kontrolle në të gjithë vendin, masa administrative me paralajmërim dhe gjobë në Tiranë, Fier, Vlorë dhe Shkodër

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit kanë vijuar gjatë ditës së sotme inspektimet në të gjithë vendin në garantim të sigurisë ushqimore, si dhe monitorimet në zbatim të akteve normative kundër përhapjes së Covid -19. Janë kryer 125 kontrolle ...

Lexo më shumë
17 Apr
0

Veprimtaria ditore inspektuese e AKU, masa administrative ndaj subjekteve në Tiranë, Fier dhe Shkodër

  Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit kanë vijuar gjatë ditës së sotme inspektimet në të gjithë vendin, në garantim të sigurisë ushqimore, ashtu si edhe monitorimet, në zbatim të akteve nomative kundër përhapjes së COVID-19. Veprimtaria ditore inspektuese ...

Lexo më shumë