Category Archives: Lajmet e fundit

29 Apr
0

AKU vijon kontrollet dhe monitorimet ne terren, masa administrative me “paralajmërim” në Tiranë dhe Shkodër, masë me “gjobë” në Pogradec

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit kanë vijuar gjatë ditës së sotme kontrollet zyrtare në garantim të sigurisë ushqimore dhe monitorimet në kuadër të Task-Forcës së ngritur kundër përhapjes së Covid-19. Janë kryer 272 kontrolle zyrtare dhe monitorime. Në ...

Lexo më shumë
29 Apr
0

Siguria ushqimore dhe Covid-19

Në kontekstin e pandemisë COVID-19, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në vazhdimësi ka publikuar materiale shkencore, mbi sigurinë e ushqimit dhe Covid-19. Më poshtë ANSES , Agjencia Franceze e Shëndetit dhe Sigurisë në Ushqim, Mjedis dhe Punë ka dhënë rekomandime për ...

Lexo më shumë
28 Apr
0

AKU vijon punën në terren, gjatë ditës së sotme janë kryer 144 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, kanë vijuar gjatë ditës së sotme inspektimet në garantim të sigurisë ushqimore dhe monitorime të përbashkëta në kuadër të Task Forcës së ngritur kundër përhapjes së COVID-19. Janë kryer 144 kontrolle zyrtare dhe ...

Lexo më shumë
27 Apr
0

AKU kontrolle në terren, masa administrative me “paralajmërim” në Tiranë, Fier, Shkodër dhe Vlorë

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, kanë vijuar edhe gjatë ditës së sotme inspektimin në garantim të sigurisë ushqimore, si dhe monitorimin në vazhdën e masave të marra kundër përhapjes së Covid-19. Janë kryer 135 kontrolle zyrtare dhe monitorime. ...

Lexo më shumë
24 Apr
0

AKU vijon inspektimet në të gjithë vendin, masa administrative me “paralajmërim”, “gjobë”, bllokim dhe asgjësim produktesh ushqimore në Tiranë, Elbasan, Fier dhe Shkodër

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, kanë kryer edhe gjatë ditës së sotme, kontrolle zyrtare në garantim të sigurisë ushqimore në vend, si edhe monitorime kundër përhapjes së Covid-19. Janë kryer 117 kontrolle zyrtare dhe monitorime. Gjatë kontrolleve në ...

Lexo më shumë