Category Archives: Lajmet e fundit

02 May
0

AKU kontrolle në të gjithë vendin, në Durrës masë administrative me “gjobë” në një subjekt, u gjetën produkte ushqimore pa kondraetiketë në gjuhën shqipe

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit kanë vijuar edhe gjatë ditës së sotme, inspektimet në garantim të sigurisë ushqimore, si dhe monitorimet në kuadër të Taks-Forcës kundër përhapjes së Covid-19. Janë kryer 343 kontrolle zyrtare dhe monitorime, Nga kontrollet ...

Lexo më shumë
01 May
0

AKU vijon kontrollet në të gjithë vendin, tre masa administrative me “gjobë” në Durrës pasi u gjendën produkte pa kondraetiketë në gjuhë shqipe

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit kanë vijuar edhe gjatë ditës së sotme, kontrollet zyrtare dhe monitorimet në kuadër të Taks Forcës kundër përhapjes së Covid-19. Janë kryer 303 kontrolle zyrtare dhe monitorime, Gjatë kontrolleve të kryera në Durrës, ...

Lexo më shumë
30 Apr
0

AKU vijon punën në terren, në Tiranë dhe Berat masa administrative me “gjobë” për moszbatim të detyrave të lëna dhe tregëtim të ushqimeve të pasigurta.

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit kanë vijuar edhe gjatë ditës së sotme inspektimet në garantim të sigurisë ushqimore dhe monitorimet në kuadër të Taks Forcës për masat e marra kundër përhapjes së COVID-19. Janë kryer 344 kontrolle zyrtare ...

Lexo më shumë
30 Apr
0

Garantimi i sigurise ushqimore, AKU vijon kontrolle rigoroze ne te gjithe vendin

Garantimi i sigurisë ushqimore dhe hedhja në treg e produkteve të sigurta për konsum human është fokusi i veprimtarisë së Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, i cili vazhdon kontrollet dhe monitorimet rigoroze të produkteve ushqimore. Referuar Planit të monitorimit të mbetjeve ...

Lexo më shumë
29 Apr
0

Drejtori i Përgjithshëm i AKU Robert Lili në kuadër të Task-Forcës monitoroi nga afër subjektet ushqimore në Fier dhe Berat

Drejtori i Përgjithshëm i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, Robert Lili, ka qenë i pranishëm gjatë ditës së sotme në qarkun e Fierit dhe të Beratit, për të monitoruar nga afër plotësimin e kërkesave ligjore dhe zbatimin e masave kundër përhapjes ...

Lexo më shumë