Category Archives: Lajmet e fundit

07 May
0

AKU/ kryen 422 kontrolle zyrtare dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit kanë vijuar edhe gjatë ditës së sotme monitorimet në terren, në garantim të sigurisë ushqimore si pjesë e Task-Forcës kundër përhapjes së Covid-19. Gjatë inspektimit në Tiranë është vendosur 1 masë administrative me ...

Lexo më shumë
06 May
0

AKU kontrolle dhe monitorime në të githë vendin, 2 “gjoba” në Tiranë dhe “paralajmërime” në Fier

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, kanë vijuar edhe gjatë ditës së sotme, inspektimet në garantim të sigurisë ushqimore dhe monitorime në kuadër të Task-Forcës kundër përhapjes së COVID-19. Janë kryer 410 kontrolle zyrtare dhe monitorime, Gjatë inspektimeve të ...

Lexo më shumë
05 May
0

AKU vijon kontrollen në terren/ “Gjoba” në Tiranë dhe Fier në garantim të sigurisë ushqimore

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit kanë qenë të pranishme në terren edhe gjatë ditës së sotme duke kryer punën në garantim të sigurisë ushqimore, si dhe në monitorime në kuadër të Task – Forcës kundër përhapjes së Covid-19. ...

Lexo më shumë
05 May
0

AKU/“gjobë” ndaj një baxhoje në Durrës për kushte të papërshtatshme higjieno-sanitare, mungesë gjurmueshmërie dhe sistem vetëkontrolli

Trupa inspektuese të AKU Durrës, pas indicies së marrë nga qytetarët në platformat e komunikimit të AKU-së kanë ushtruar kontroll në një baxho në fshatin Kamerasa, Manzë Durrës, në bashkëpunim edhe me Drejtorinë e Tatimeve dhe Krimin Ekonomik, për shkak ...

Lexo më shumë
04 May
0

AKU vijon kontrollet në të gjithë vendin, bllokohet një sasi qumështi dhe djathi në Korcë të cilat kanë rezultuar pozitiv me E.Coli dhe Enterobacterie

AKU vijon kontrollet në të gjithë vendin, bllokohet një sasi qumështi dhe djathi në Korcë të cilat kanë rezultuar pozitiv me E.Coli dhe Enterobacterie, me qëllim asgjësimin e tyre. Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit kanë vijuar edhe gjatë ...

Lexo më shumë