Njoftim-Programi Kombëtar i Praktikave të Punës

Thirrja e IX e Programit Kombëtar të Praktikave të Punës, njofton hapjen e aplikimeve nga data 8 korrik deri në 15 gusht 2024 në portalin: praktika.riniafemijet.gov.al.

Thirrja e nëntë e Programit është një mundësi për të gjithë të rinjtë nga 21 deri në 26 vjeç, të cilët kanë përfunduar minimalisht ciklin e parë të studimeve “Bachelor”.

Zhvillimi i praktikës së punës është pa pagesë dhe qëllimi mbetet përfitimi i një përvojë kualifikuese për zhvillimin e mëtejshëm të aftësive profesionale, akademike dhe personale.

Praktikat e punës do të zhvillohen në periudhën shtator – dhjetor 2024.

Aplikimet kryhen në linkun e mëposhtëm: 

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme