Edhe në Pogradec me fëmijët për sigurinë ushqimore

Me pushime afër liqenit, fëmijët iu bashkuan, fushatës verore të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, për ndërgjegjësimin mbi elementë kryesorë të sigurisë ushqimore.

U zhvilluan lojëra kreative dhe këshilla praktike për sigurinë ushqimore, me vizatime dhe ngjyrosje për t’iu afruar sa më shumë botës së fëmijève .

Për dëshirën dhe mundësinë që na dhanë vogëlushët për t’i këshilluar mbi rregullat bazë të sigurisë ushqimore, AKU pati kënaqësinë t’i certifikoje si “Miq të sigurisë ushqimore”.

#Bashkëmefëmijëtpërsigurinëushqimore

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme