Fushata “Bashkë Me Fëmijët Për Sigurinë Ushqimore”

Fushata “Bashkë Me Fëmijët Për Sigurinë Ushqimore”, ka vijuar këtë herë me femijët në Shëngjin të Lezhës.

Dëshira për të mësuar nëpërmjet broshurave dhe lojërave e ndërthurur me pyetjet zbavitëse e motivuese në lidhje me ndërgjegjëgjësimin e sigurisë ushqimore, mblodhi vogëlushët të kalonin një paradite të këndshme në ditët e pushimeve të tyre verore.

#bashkëpërsigurinëushqimore

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme