Fushata “Bashkë Me Fëmijët Për Sigurinë Ushqimore

Fushata “Bashkë Me Fëmijët Për Sigurinë Ushqimore”, ka vijuar kësaj here me femijët në Durrës.

Krahas pushimeve, vëmendje e shtuar për mbrojtjen e shëndetit të konsumatorëve të vegjël dhe edukimin e tyre për rritje të sigurt dhe të shëndetshme.

Fëmijët u motivuan duke mësuar ndërmjet broshurave dhe formateve zbavitëse të lojrave me ngjyrosje dhe diskutime me specialistë nga Autoriteti Kombëtar i Ushqimit.

#bashkëpërsigurinëushqimore

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme