Të rinjtë korçarë bashkë me AKU, për sigurinë ushqimore

Fushata Kombëtare mbi elementë kryesorë të sigurisë ushqimore, nga Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, u zhvillua këtë herë në shkollën e Mesme të Përgjithshme “Themistokli Gërmenji” në qytetin e Korçës. Përgjegjshmëria qytetare, ndërgjegjësimi për sigurinë ushqimore, krijoi bashkëbisedime shumë interesante, mbi rolin dhe misionin e AKU-së, përgjegjësitë e operatorë të biznesit ushqimor në lidhje me sigurinë e produkteve ushqimore, si dhe bashkëpunimin e frytshëm ndërmjet institucionit dhe OBU-ve në garantim të shëndetit të konsumatorëve. AKU në fund të këtij procesi, pati kënaqësinë që të rinjve korçarë si konsumatorë të përgjegjshëm, t’u ndante certifikata si “Ambasadorë të sigurisë ushqimore”.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme

Njoftim

Lënda: Ftesë për negociatë, “Për botim në median e shkruar”.