AKU Tiranë, vendos masë administrative dhe bllokon fabrikën e përpunimit të qumështit.

Drejtoria Rajonale e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit Tiranë, kreu kontrollin zyrtar në subjektin me iniciale “B.L” me aktivitet  “Fabrikë e Përpunimit të Qumështit”, nga ku u konstatua tregtimi i produkteve të pasigurta për konsum si dhe subjekti nuk dispononte sistemin e  gjurmueshmërisë së produkteve.

Ndaj shkeljeve të konstatuara trupa inspektuese vendosi masë administrative dhe u la afat për realizimin e detyrave të lëna.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme