“Forcimi institucional i Ministrisë së Bujqësisë për menaxhimin e sigurisë ushqimore”

 

“Forcimi institucional i Ministrisë së Bujqësisë për menaxhimin e sigurisë ushqimore” – Projekt i mundësuar nga bashkëpunimi i Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural dhe Republikës Italiane për të përmirësuar kapacitetet për të kryer kontrolle zyrtare në produktet ushqimore dhe materialin bimor të importuar, investime në laboratorët rajonale të AKU dhe aspekte të tjera që do të ndikojnë në forcimin e sistemit të sigurisë ushqimore.
 
Për të vlerësuar situatën aktuale enti ekzekutiv i projektit: Instituti CIHEAM i Barit viziton laboratorët e Drejtorisë rajonale AKU Tiranë dhe Durrës.
 
#CIHEAM Bari

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme