Universiteti Bujqësor i Tiranës, i themeluar në vitin 1951 sot bën plot 70 vite histori

 

Universiteti Bujqësor i Tiranës, i themeluar në vitin 1951 sot bën plot 70 vite histori.
 
Një institucion i rëndësishëm në formimin e brezave që kontribuojnë në fushën e bujqësisë, zhvillimit rural, shëndetin dhe mirëqenien e kafshëve, bimëve dhe sigurinë ushqimore.
 
Gëzuar 70 vjetorin Universiteti Bujqësor i Tiranës!
 
Autoriteti Kombëtar i Ushqimit

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme

Njoftim

Lënda: Ftesë për negociatë, “Për botim në median e shkruar”.