AKU Webinar Prezantues “Java Shqiptare e Aftësive 2021”

Ditën e sotme u zhvillua Webinar prezantues mbi misionin, objektivat dhe fusheveprimin e Autoriteti Kombëtar të Ushqimit.
 
Ky aktivitet u zhvillua ne bashkëpunim dhe me asistencën e Projektit te Sigurisë Ushqimore dhe Veterinarisë si dhe me Organizatën Albania Skills, gjatë zhvillimit të eventit të përvitshëm: “Java Shqiptare e Aftësive 2021”
 
AKU ishte pjesëmarrëse e sesionit: “Aftësi për Jetë të Sigurt -Siguria Ushqimore ne Shqipëri” dhe fokus kryesor ishte audienca e nxënësve te shkollave profesionale.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme