Drejtori i Përgjithshëm i AKU-së Z Bledar Skënderi ka vijuar takimet me trupat inspektuese të AKU-së, duke u ndaluar në qarkun e Beratit

Krahas zbatueshmërisë së ligjit,  për çdo biznes që prodhon ose tregton  produkte ushqimore që cënojnë shëndetin e konsumatorit, Z Skënderi, theksoi rëndësinë e këshillimit të bizneseve ushqimore, për të parandaluar sa më shumë  fenomene të tilla.

Shëndeti i konsumatorëve është fokusi kryesor i AKU-së, ndaj të gjithë  do të bëjmë më të mirën për ta mbrojtur atë, u shpreh Drejtori i Përgjithshëm i AKU-se , duke shprehur në vijimësi  mbështetjen për të gjitha trupat  monitoruese të AKU-së si pjesë e Task-Forcës Anti-Covid dhe rolin ndërgjegjësues ndaj bizneseve dhe qytetarëve.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme