Skip to content
  • Rreth Nesh
    • Si punojmë ne
      • Historiku
      • Funksionet
      • Organigrama
    • Legjislacioni
      • Ligje
      • VKM
      • Modele Certifikatash
      • Check-Lista
      • LISTA e PMB-ve
      • Urdhra
      • Udhëzime
    • Drejtuesit
    • Transparenca
    • Donatorët
    • Video
    • Mundësi Punësimi
  • Konsumatori
    • Në Shtëpi
      • Gatimi
      • Ftohja
      • Higjiena
      • Shqyrtim i Fakteve mbi Ushqimin
    • Blerja dhe Konsumi
      • Afatet e Përdorimit
      • Alergjitë dhe Intolerancat
      • Mashtrimi Ushqimor
      • Udhëzues për mishin
    • Helmimi në Ushqime
      • Kampilobakteri
      • Salmonela
      • E.coli
      • Listeria
    • Këshilla për Sigurinë Ushqimore
      • Qumështi
      • Mishi
      • Ekspozimi ndaj substancave kimike në plastikë
      • Akrilamidi
    • Alergjitë Ushqimore
    • Këshilla Dietike
      • Dieta
      • Vlerat Ushqyese Ditore
  • Biznesi
    • Licencimi
    • Pikat e Inspektimit Kufitar
    • Etiketimi
    • Udhëzues Biznesi Specifik
      • Ushqimi për Kafshë
      • Eksporte
      • Stabiliment përpunimi peshku
      • Stabiliment përpunimi mishi
      • Pije Alkolike
      • Stabiliment përpunim qumështi
  • Lajme dhe Njoftime
    • Lajme
    • Njoftime
    • RASFF
    • EFSA
    • Koordinatori për të drejtën e Informimit
    • Pyetje të shpeshta
  • Publikime
Menu
  • Rreth Nesh
    • Si punojmë ne
      • Historiku
      • Funksionet
      • Organigrama
    • Legjislacioni
      • Ligje
      • VKM
      • Modele Certifikatash
      • Check-Lista
      • LISTA e PMB-ve
      • Urdhra
      • Udhëzime
    • Drejtuesit
    • Transparenca
    • Donatorët
    • Video
    • Mundësi Punësimi
  • Konsumatori
    • Në Shtëpi
      • Gatimi
      • Ftohja
      • Higjiena
      • Shqyrtim i Fakteve mbi Ushqimin
    • Blerja dhe Konsumi
      • Afatet e Përdorimit
      • Alergjitë dhe Intolerancat
      • Mashtrimi Ushqimor
      • Udhëzues për mishin
    • Helmimi në Ushqime
      • Kampilobakteri
      • Salmonela
      • E.coli
      • Listeria
    • Këshilla për Sigurinë Ushqimore
      • Qumështi
      • Mishi
      • Ekspozimi ndaj substancave kimike në plastikë
      • Akrilamidi
    • Alergjitë Ushqimore
    • Këshilla Dietike
      • Dieta
      • Vlerat Ushqyese Ditore
  • Biznesi
    • Licencimi
    • Pikat e Inspektimit Kufitar
    • Etiketimi
    • Udhëzues Biznesi Specifik
      • Ushqimi për Kafshë
      • Eksporte
      • Stabiliment përpunimi peshku
      • Stabiliment përpunimi mishi
      • Pije Alkolike
      • Stabiliment përpunim qumështi
  • Lajme dhe Njoftime
    • Lajme
    • Njoftime
    • RASFF
    • EFSA
    • Koordinatori për të drejtën e Informimit
    • Pyetje të shpeshta
  • Publikime
Twitter Facebook Instagram

SHPALLJE PËR VENDE TË LIRA PUNE (TË REJA)

SHPALLJE PËR VENDE TË LIRA PUNE (TË REJA)

SHPALLJE PËR VENDE TË LIRA PUNE NË DRAKU Tiranë

SHPALLJE PËR VENDE TË LIRA PUNE NË DRAKU TIRANË

SHPALLJE PËR VENDE TË LIRA PUNE NË DRAKU Dibër

SHPALLJE PËR VENDE TË LIRA PUNE NË DRAKU DIBËR 

SHPALLJE PËR VENDE TË LIRA PUNE NË DRAKU LEZHË

SHPALLJE PËR VENDE TË LIRA PUNE NË DRAKU LEZHË 

Pyetje?

Na kontaktoni nëpërmjet e-mail ose numrit të telefonit.
  • 0800 7575
  • info@aku.gov.al
  • Rruga. "Bardhyl", Ndërtesa nr. 93, Njësia Administrative Nr.3. Tiranë

Autoriteti Kombetar i Ushqimit

  • Politikat e Privatësisë
  • Kontaktoni
  • Mundësi Punësimi

Ky website u krijua me mbështetjen financiare të Bashkimit Evropian përmes Projektit për Siguri Ushqimore. Përmbajtja e tij është përgjegjësi vetëm e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e Bashkimit Evropian.

Menu
  • Rreth Nesh
    • Si punojmë ne
      • Historiku
      • Funksionet
      • Organigrama
    • Legjislacioni
      • Ligje
      • VKM
      • Modele Certifikatash
      • Check-Lista
      • LISTA e PMB-ve
      • Urdhra
      • Udhëzime
    • Drejtuesit
    • Transparenca
    • Donatorët
    • Video
    • Mundësi Punësimi
  • Konsumatori
    • Në Shtëpi
      • Gatimi
      • Ftohja
      • Higjiena
      • Shqyrtim i Fakteve mbi Ushqimin
    • Blerja dhe Konsumi
      • Afatet e Përdorimit
      • Alergjitë dhe Intolerancat
      • Mashtrimi Ushqimor
      • Udhëzues për mishin
    • Helmimi në Ushqime
      • Kampilobakteri
      • Salmonela
      • E.coli
      • Listeria
    • Këshilla për Sigurinë Ushqimore
      • Qumështi
      • Mishi
      • Ekspozimi ndaj substancave kimike në plastikë
      • Akrilamidi
    • Alergjitë Ushqimore
    • Këshilla Dietike
      • Dieta
      • Vlerat Ushqyese Ditore
  • Biznesi
    • Licencimi
    • Pikat e Inspektimit Kufitar
    • Etiketimi
    • Udhëzues Biznesi Specifik
      • Ushqimi për Kafshë
      • Eksporte
      • Stabiliment përpunimi peshku
      • Stabiliment përpunimi mishi
      • Pije Alkolike
      • Stabiliment përpunim qumështi
  • Lajme dhe Njoftime
    • Lajme
    • Njoftime
    • RASFF
    • EFSA
    • Koordinatori për të drejtën e Informimit
    • Pyetje të shpeshta
  • Publikime
Twitter Facebook Instagram