Category Archives: Lajmet e fundit

16 Feb
0

Sot AKU ka kryer 401 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin me qëllim garantimin e sigurisë ushqimore. Gjatë kontrolleve zyrtare në operatorët e biznesit ushqimor janë dhënë 19 masa me paralajmërim kryesisht  për rinovim të ...

Lexo më shumë
15 Feb
0

Sot AKU ka kryer 499 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin me qëllim garantimin e sigurisë ushqimore. Gjatë kontrolleve zyrtare në operatorët e biznesit ushqimor janë dhënë 20 masa me paralajmërim kryesisht  për rinovim të ...

Lexo më shumë
12 Feb
0

Sot AKU ka kryer 411 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin me qëllim garantimin e sigurisë ushqimore. Gjatë kontrolleve zyrtare në operatorët e biznesit ushqimor janë dhënë 15 masa me paralajmërim kryesisht për rinovim të ...

Lexo më shumë
11 Feb
0

Sot AKU ka kryer 449 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin me qëllim garantimin e sigurisë ushqimore. Gjatë kontrolleve zyrtare në operatorët e biznesit ushqimor janë dhënë 27 masa me paralajmërim kryesisht  për rinovim të ...

Lexo më shumë
10 Feb
0

Sot AKU ka kryer 424 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, vijojnë pandërprerë inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin me qëllim garantimin e sigurisë ushqimore. Gjatë kontrolleve zyrtare në operatorët e biznesit ushqimor janë dhënë 33 masa me paralajmërim kryesisht  për rinovim të ...

Lexo më shumë