Category Archives: Lajmet e fundit

20 May
0

AKU kryen 599 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat e inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit kanë vijuar punën edhe gjatë ditës së sotme në terren në garantim të sigurisë ushqimore, si dhe monitorime në kuadër të Task-Forcës kundër përhapjes së COVID-19. Në zbatim të Planit të Marrjes ...

Lexo më shumë
19 May
0

AKU kryen 499 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit kanë vijuar edhe gjatë ditës së sotme inspektimet bazuar në legjislacionin në fuqi si edhe monitorimet në kuadër të task-forcës kundër përhapjes së COVID-19. Në vazhdimësi të Planit të Marrjes së Mostrave janë ...

Lexo më shumë
18 May
0

AKU vijon punën në terren, kryen 514 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit kanë vijuar edhe gjatë ditës së sotme inspektimet në garantim të sigurisë ushqimore, si edhe monitorime në kuadër të Taks-Forcës në përputhje të akteve normative kundër përhapjes së Covid-19 Gjatë inspektimeve dhe monitorimeve ...

Lexo më shumë
15 May
0

AKU kryen 216 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit kanë vijuar edhe gjatë ditës së sotme inspektimet dhe monitorimet në terren, duke këshilluar dhe orientuar bizneset ushqimore për disponim të plotë të dokumentacionit të sigurisë ushqimore. Gjatë monitorimeve në kuadër të Taks ...

Lexo më shumë
14 May
0

AKU kryen 226 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të AKU-së kanë vijuar dhe gjatë ditës së sotme, inspektimin në garantim të sigurisë ushqimore dhe monitorime në kuadër të Taks-Forcës kundër përhapjes së Covid-19. Janë vendosur 2 masa administrative gjatë inspektimeve, masa e parë është vendosur në ...

Lexo më shumë