Category Archives: Lajmet e fundit

04 Jun
0

AKU kryen 334 inpektime dhe monitorime

Trupat inpektuese të AKU-së kanë vijuar dhe gjatë ditës së sotme inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin. Këshillohet vazhdimisht në bizneset ushqimore që të jenë të pajisuara me dokumentacionin e plotë për sigurinë ushqimore, kushtet higjieno-sanitare, si dhe ndjekja ...

Lexo më shumë
03 Jun
0

AKU kryen 386 inspektime dhe monitorime

Trupat inspektuese të AKU-së kanë vijuar punën gjatë ditës së sotme me inspektime dhe monitorime në kuadër të Task-Forcës kundër përhapjes së Covid-19. Gjatë inspektimeve janë dhënë këshillime dhe orientime për plotësimin e dokumentacionit të sigurisë ushqimore, ashtu edhe në ...

Lexo më shumë
02 Jun
0

AKU kryen 330 inspektime dhe monitorime

Trupat inspektuese të AKU-së kanë vijuar edhe gjatë ditës së sotme inspektimet dhe monitorimet në terren. Gjatë inspektimeve është dhënë një masë administrative ndaj një subjekti për tregtim të ushqimit të pasigurtë si dhe janë asgjësuar 23.899 ton produkte ushqimore ...

Lexo më shumë
01 Jun
0

AKU kryen 274 inspektime dhe monitorime

Trupat inspektuese të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit kanë vijuar inspektimet dhe monitorimet në të gjithë vendin. Gjatë monitorimeve të ditës së sotme, një vend të rëndësishëm kanë zënë kopshtet dhe çerdhet të cilat kanë rifilluar aktivitetin. Është vërejtuar se këto ...

Lexo më shumë
29 May
0

AKU kryen 299 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të AKU-së kanë vijuar gjatë ditës së sotme kontrollet për sigurinë ushqimore dhe monitorimet në kuadër të Task-Forcës. Në vijimësi janë dhenë këshillime dhe orientime për bizneset ushqimore që të respektohet më përpikmëri protokolli i sigurisë kundër përhapjes ...

Lexo më shumë