Category Archives: Lajmet e fundit

25 Jun
0

Drejtori i Përgjithshëm i AKU ndjek nga afër zbatimin e masave anti-COVID nga OBU-të në qarkun e Lezhës

Në sajë të bashkëpunimit me projektin për Sigurinë Ushqimore të financuar nga BE-ja, AKU-ja ka vijuar shpërndarjen e materialeve mbrojtëse si mbështetje dhe bashkëpunim me subjektet ushqimore për t’i ardhur sadopak në ndihmë në zbatimin e masave të marra nga ...

Lexo më shumë
24 Jun
0

AKU kryen 596 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të AKU-së me fokus të pandërprerë sigurinë ushqimore kanë vijuar dhe gjatë ditës së sotme inspektimet dhe monitorimet në kuadër të Task-Forcës kundër përhapjes së Covid-19. Këshillohen në çdo monitorim bizneset që të kujdesen për zbatimin me përpikmëri ...

Lexo më shumë
24 Jun
0

AKU kryen kontrolle në subjekte me aktivitet “therje” dhe “tregtim mishi”, masa administrative me” gjobë “ dhe bllokime produktesh të pasigurta për konsum human

Trupat inspektuese të Drejtorisë Rajonale Dibër nën drejtimin e Drejtorit të Menaxhimit të Riskut pranë Drejtorisë së Përgjithshme, monitoruan situatën për verifikimin e zbatimit të kërkesave të legjislacionit në fuqi në subjektet me aktivitet “Therje” dhe “Tregtim mishi” në qarkun ...

Lexo më shumë
23 Jun
0

AKU kryen 619 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të AKU-së gjatë ditës së sotme kanë kryer 619 inspektime në garantim të sigurisë ushqimore dhe monitorime në kuadër të Task-Forcës Anti-Covid. Gjatë monitorimeve janë vendosur 6 masa administrative, përkatësisht: një masë administrative për moszbatim të protokollit të ...

Lexo më shumë
22 Jun
0

AKU kryen 575 inspektime dhe monitorime

Trupat inspektuese të AKU-së kanë vijuar dhe gjatë ditë së sotme inspektimet dhe monitorimet në garantim të sigurisë ushqimore dhe në kuadër të Task-Forcës kundër përhapjes së Covid-19. Këshillohen subjektet ushqimore që të zbatojnë përpikmërisht të gjithë protokollin e sigurisë, ...

Lexo më shumë