AKU bashkëpunim me Shkollën Hoteleri- Turizëm, për një sezon të suksesshëm veror

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në bashkëpunim me stafin pedagogjik të Shkollës Hoteleri- Turizëm në Tiranë, kanë zhvilluar një takim në lidhje me tematika të ndryshme që i përkasin zbatimit të kërkesave të sigurisë ushqimore, kryesisht në subjektet me aktivitet, si bar restorant, fast -food, piceri etj. për të ofruar në këtë mënyrë një kulturë bashkëpunimi në përgatitjen e një sezoni turistik veror sa më të suksesshëm.

U trajtuan çështje të legjislacionit në fuqi për ushqimin përgjatë gjithë zinxhirit ushqimor.

Gjithashtu me shumë interes është diskutuar edhe mbi nivelin e përmbajtjes së mbetjeve të pesticideve fruta-perimeve.

#bashkëpërsigurinëushqimore

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme