Z.Edmond Rrushi emërohet drejtori i ri i AKU-së


Është prezantuar gjatë ditës së sotme, nga Ministrija e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Znj Anila Denaj, Drejtori i ri i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, Z Edmond Rrushi. Gjatë fjalës së saj, Znj Denaj, tha se siguria ushqimore është një çështje e rëndësisë së vecantë, pasi ka të bëjë me jetën dhe shëndetin e konsumatorit. “Ndaj inkurajoi të gjithë stafin e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, të vijojë të punojë me etikë dhe profesionalitet për të arritur standardet e kërkuara për sigurinë ushqimore, edhe si kusht për integrimin në BE”, deklaroi ministrja Denaj.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme