Seminari i zhvilluar në Pekin per njohjen dhe promovimin e produkteve bujqësore

Është zhvilluar në Pekin seminari për njohjen dhe promovimin e tregjeve bujqësore të Kinës, organizuar nga Instituti i Administrimit dhe Menaxhimit (MARA) në bashkëpunim me Ministrinë e Tregtisë së Kinës, me përfaqësues të vendeve në zhvillim, ku morën pjesë edhe përfaqësues nga Autoriteti Kombëtar i Ushqimit.
Gjatë ditëve të seminarit u ndërthurën leksione, vizita në kompani dhe supermarkete të ndryshme, për tu njohur me teknologjitë, kushtet e prodhimit, masat për ruajtjen e sigurisë dhe cilësisë dhe mënyrat e promovimit të tregjeve të produkteve bujqësore.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme