Bashkë me fëmijët në Vlorë për sigurinë ushqimore

Këtë mesgusht fushata ndërgjegjësuese “Bashkë me fëmijët për sigurinë ushqimore”, nismë e Auroritetit Kombëtar të Ushqimit ka ndaluar në Vlorë me aktivitete kreative dhe edukative për sigurinë ushqimore, në hapësira në natyrë. Në këtë risi të vepruari u afrohemi më pranë botës së fëmijëve me këshilla praktike, pyetje përgjigje mbi elementë kryesorë të sigurisë ushqimore, lojra zbavitëse dhe kombinimi i tyre me vizatime e ngjyrosje, i bën ata të jenë më aktivë. Të jemi bashkë me fëmijët dhe nëpërmjet tyre edhe me familjet e tyre, për të kontribuar sot e të ardhmen për një shëndet të sigurt!

#Bashkëmefëmijëtpërsigurinëushqimore

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme