Është zhvilluar takimi ndërmjet përfaqësuesve të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit dhe Shoqatës së Prodhimit të Bukës, Brumërave dhe Pastiçerive, në ambientet e AKU-së, mbi forcimin e bashkëpunimit me qëllim garantimin e sigurisë ushqimore dhe cilësisë së produkteve aq të rëndësishme për tryezat e familjeve tona. U diskutua gjerësisht mbi ecurinë e punës në sipërmarrjet e tyre dhe zbatimi i ligjshmërisë së sigurisë ushqimore. Evidentimi i problematikës së informalitetit në këtë sektor dhe bashkëpunimi më afër me Autoritetin Kombëtar të Ushqimit, do të sigurojë hedhjen në treg të produkteve gjithnjë e më të sigurta të bukës dhe pastiçerive konform kërkesave ligjore
![](https://aku.gov.al/wp-content/uploads/2024/07/Foto-Bosnje-300x225.jpg)
Workshop i organizuar nga EFSA, në Sarajevë të Bosnje Hercegovinës mbi menaxhimin e krizave ushqimore
Menaxhimi i krizave ushqimore ishte në fokus workshop-it organizuar nga