AKU në sesionin e radhës të Grupit të Punës III (Zhvillimi Rural dhe Mbrojtja e Konsumatorit)

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit mori pjesë në sesionin e radhës të Grupit të Punës III (Zhvillimi Rural dhe Mbrojtja e Konsumatorit), në kuadër të Konventës Kombëtare për Integrimin Europian 2021-2023.

Fokusi i diskutimit ishte sfidat e mbrojtjes së konsumatorit në raport me evoluimin e inteligjencës artificiale (IA).

Drejtoresha e Përgjithshme e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, Znj. Jeta Deda, në fjalën e saj përshëndetëse shpjegoi rëndësinë e veçantë dhe vëmendjen e shtuar për mbrojtjen e shëndetit të konsumatorit, si dhe forcimi i bashkëpunimit konsumator-AKU.

#bashkëpërsigurinëushqimore

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme