AKU takim me anëtarët e rinj të Komitetit dhe Paneleve Shkencore të AKU-së

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka zhvilluar ditën e djeshme takim me anëtarët e rinj të Komitetit dhe Paneleve Shkencore të AKU-së. Ky takim vjen pas një shkëputjeje katër vjeçare dhe konsistoi në prezantimin e anëtarëve të rinj të Komitetit dhe Paneleve Shkencore. Sfidat, vizioni për rolin, ndikimin dhe funksionalitetin e Komitetit dhe Paneleve Shkencore ishin fjalët kyçe gjatë këtij takimi.

U mirëprit ndërveprimi institucional midis Komitetit dhe Paneleve Shkencore me Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Autoritetin Kombëtar të Ushqimit dhe Universitetit Bujqësor të Tiranës.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme