Vizitë në Qendrën Ndërkombëtare të Studimeve të Avancuara Agronomike Mesdhetare (CIHEAM) Bari

Kanë përfunduar vizitat studimore të përfaqësuesve të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit në Qendrën Ndërkombëtare të Studimeve të Avancuara Agronomike Mesdhetare (CIHEAM) Bari, mbi sistemet dhe standardet laboratorike, nivelet e cilësisë dhe sigurisë ushqimore, ashtu edhe mbi çështje të forcimit të Pikave të Inspektimit Kufitar dhe problematika që hasen me importet dhe eksportet e produkteve ushqimore.

CIHEAM Bari është themeluar në vitin 1962, duke luajtur një rol kyç në bashkëpunimin shumëpalësh ndërmjet 13 vendeve mesdhetare, në fushat e bujqësisë, sigurisë ushqimore dhe zhvillimit rural, nga ku prej vitesh aderon edhe Shqipëria.

#bashkëpërsigurinëushqimore

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme