AKU – Veprimtaria Ditore 29 mars 2022

128 kontrolle janë kryer në subjekte të ndryshme në terren nga drejtoritë rajonale të AKU-së.
198 kontrolle janë kryer në pikat e inspektimit kufitar dhe 5 mostra janë dërguar për kryerjen e analizave laboratorike.
29 mostra janë marrë gjatë kontrolleve zyrtare në terren dhe në pikat e inspektimit kufitar dhe janë kryer 63 analiza laboratorike.
Janë dhënë 16 masa administrative paralajmërim për disa shkelje të konstatuara si: rinovimi i librezës shëndetësore, rinovimi i analizës së ujit, rinovimi i planit 3D (deratizim, dezinfektin, dezinsektim), etj.

 

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme