Sot në emisionin Wake Up, Znj. Jeta Deda, Drejtore e Përgjithshme e AKU

Sot në emisionin Wake Up, Znj. Jeta Deda, Drejtore e Përgjithshme e AKU trajtoi intensifikimin e kontrolleve zyrtare dhe monitorimeve për të garantuar sigurinë e ushqimeve për konsumatorët në këtë sezon festiv kur dhe fluksi i blerjeve është në rritje.
 
Znj. Deda theksoi rëndësinë që ka ndërgjegjësimi i konsumatorit dhe qasja e tyre në denoncimin e problematikave që vënë re nëpërmjet kanaleve të komunikimeve të AKU. Gjithashtu, Znj. Deda diskutoi rreth projekteve që institucioni ka për vitin 2022.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Për të ndjekur intervistën e plotë, më poshtë gjeni link:
 
https://www.youtube.com/watch?v=oTfg2ofkZjY

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme