Stenda ‘Mëso të lexosh ushqimin tënd’ është sot në TEG

 

Bashkë me @thefoodsafetyproject Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ishte sot prezent në ambjentet e @spar.al në @teg_tiranaeastgate
AKU është pranë konsumatorit për të këshilluar dhe informuar mbi etiketat e produkteve ushqimore në prag festave të fundvitit.
 

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme

Njoftim

Lënda: Ftesë për negociatë, “Për botim në median e shkruar”.