Stenda ‘Mëso të lexosh ushqimin tënd’ është sot në QTU

 

Stenda ‘Mëso të lexosh ushqimin tënd’ është sot në QTU pranë Supermarket Spar. Gjatë muajit Dhjetor, muajit të Festave ku të gjithë drejtohen qëndrave tregtare për blerjet e fundvitit, @autoriteti_kombetar_i_ushqimit së bashku me @the_food_safety_project janë sot tek @qtu për të informuar konsumatorët mbi etiketat e produkteve ushqimore.
 
Sot na gjeni pranë @spralbania tek @qtu
Bashkohuni stendës tonë për infomacion mbi etiketat nga ekspertët e @autoriteti_kombetar_i_ushqimit dhe për një surprizë të vogël që ju pret.
@spar_albania @qtu_qendratregtareunivers
 
Ju mirëpresim 
 

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme