I ftuar në emisionin “Alert” në News24, Drejtori i Përgjithshëm i AKU, Z. Bledar Skënderi

 

I ftuar në emisionin “Alert” në News24, Drejtori i Përgjithshëm i AKU, Z. Bledar Skënderi ka folur për masat që ka ndërmarrë Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në monitorimin e vajit të palmës, që nga importi, deri tek pikat e shumicës dhe tek operatorët e biznesit ushqimor.
 
AKU, me hyrjen në fuqi të VKM të re për etiketimin e produkteve ushqimore dhe informacionin për konsumatorin të vitit 2018 ka bërë luftë të vazhdueshme si për të ndërgjegjësuar konsumatorin, ashtu edhe operatorët e biznesit ushqimor për t’iu përmbajtur deklarimeve që duhet të ketë etiketa e produktit në bazë të VKM 434/2018.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme