Gjithë vëmendja jonë në higjienën e kuzhinës është si të mbrohemi nga bakteret në ushqime për një shëndet më të mirë?
A mbron ngrija e ushqimit nga bakteret e dëmshme?
Klikoni foton e dytë për të mësuar përgjigjen e saktë.
Projekti për Sigurinë Ushqimore ka zhvilluar një trajnim me inspektorë
Është zhvilluar në Kroaci një tur studimor në lidhje me
Maturantët e shkollës së Mesme të Përgjithshme “Myslym Keta” në
Është zhvilluar takimi ndërmjet përfaqësuesve të Autoritetit Kombëtar të Ushqimit
Ky website u krijua me mbështetjen financiare të Bashkimit Evropian përmes Projektit për Siguri Ushqimore. Përmbajtja e tij është përgjegjësi vetëm e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e Bashkimit Evropian.