ZHVILLOHET TRAJNIMI PËR OBU-TË NGA EKSPERTËT E PROJEKTIT “SIGURIA USHQIMORE”, NË BASHKËPUNIM ME AKU

 
Trajnimi zhvillohet mbi dy botime “Udhëzuesit për Sigurinë Ushqimore, 1&2 dhe “Ushqim i Sigurtë në Lëvizje”, të realizuara në bashkëpunim ndërmjet ekspertëve të FSAI (Autoriteti Irlandez i Sigurisë Ushqimore) dhe ekspertëve të AKU-së, për të trajnuar dhe këshilluar OBU-të mbi praktikat dhe standardet e BE-së për punonjës dhe staf të një operatori të biznesit ushqimor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme