Drejtori i Përgjithshëm i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, Z. Skënderi në intervistën dhënë për Agjencinë Telegrafike Shqiptare

 

Drejtori i Përgjithshëm i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, Z. Skënderi në intervistën dhënë për Agjencinë Telegrafike Shqiptare në lidhje me etiketat e reja në produktet ushqimore dhe gjithë elementet që duhet të përmbajë, implementimi i disa projekteve të përbashkëta me BE-në, me impakt në rritjen e sigurisë ushqimore si dhe fokusi në këshillimin e OBU-ve dhe qytetarëve nga AKU si pjesë e Task-Forcës.

Në linkun në vijim gjeni videon e plotë:

“Etiketat e reja në produktet ushqimore sipas standardeve të BE-së”/ Drejtori i AKU-së për ATSH-në: Lehtësim bizneseve të rregullta nga kontrollet intensive – ATSH – (ata.gov.al)

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme