AKU kryen 442 inspektime dhe monitorime

Trupat inspektuese të AKU-së kanë vijuar edhe gjatë ditës së sotme inspektimet dhe monitorimet si pjesë e Taks-Forcës Anti-Covid.

Monitorimet vazhdojnë me intensitet duke kërkuar nga biznesi zbatimin e përpiktë të protokollit të sigurisë kundër përhapjes së virusit. Mbajtja e detyruar e maskës në ambiente të mbyllura, higjienizimi i ambienteve, si dhe mbajtja e distancës fizike gjatë blerjeve.

Gjatë inspektimeve janë dhënë disa paralajmërime, për mos rinovimin e analizave të ujit dhe Planit 3D.

Referuar Planit të Marrjes së Mostrave, janë marrë 74 mostra për monitorim të qumështit dhe në fruta-perime për mbetje të pesticideve.

AKU vazhdon punën pandërprerë në garantim të sigurisë ushqimore dhe mbrojtjes së shëndetit të konsumatorit.

 

#BashkëPërSigurinëUshqimore

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme