AKU kryen 600 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin

Trupat inspektuese të AKU-së  vijojnë me inspektimet dhe monitorimet edhe si pjesë e Taks-Forcës Anti-Covid.  Në të gjitha monitorimet kërkohet nga bizneset që të zbatohen rreptësisht të gjitha protokollet e sigurisë kundër përhapjes së Covid-19.

Gjatë kontrolleve të kryera janë dhënë disa masa me paralajmërim, për rinovim të librezave shëndetësore, të analizave të ujit dhe të Planit 3D.

Referuar Planit të Marrjes së Mostrave, janë marrë 28 mostra për analizim mikrobiologjik.

AKU do të vazhdojë të jetë e pranishme çdo ditë në terren në garantim të sigurisë ushqimore dhe mbrojtjes së konsumatorit.

 

#Bashkë për Sigurinë Ushqimore

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme