Dita BotĂ«rore e Ushqimit (16 Tetori 🍏)

 

Në Ditën Botërore të Ushqimit, ndërgjegjësim mbi rëndësinë e të ushqyerit shëndetshëm.

Festimi vjetor i DitĂ«s BotĂ«rore tĂ« Ushqimit Ă«shtĂ« njĂ« pĂ«rpjekje pĂ«r tĂ« tĂ«rhequr vĂ«mendjen nĂ« kĂ«to çështje. KĂ«tĂ« vit, ai synon t’i shtyjĂ« njerĂ«zit kudo qĂ« tĂ« ndĂ«rmarrin veprime, nĂ«n temĂ«n: “Veprimet tona janĂ« e ardhmja jonĂ«”. NĂ« mbi 150 vende tĂ« botĂ«s kremtohet sot, mĂ« datĂ« 16 Tetor, “DitĂ«n BotĂ«rore tĂ« Ushqimit”, e cila pĂ«rkon me pĂ«rvjetorin e themelimit tĂ« OrganizatĂ«s sĂ« Kombeve tĂ« Bashkuara pĂ«r Ushqimin dhe BujqĂ«sinĂ« , datĂ« kur u krijua FAO nĂ« vitin 1945.

 

Siguria Ushqimore është sfida jonë e përbashkët dhe kërkon kontributin e gjithësecilit.

Për Sigurinë e Ushqimit që Konsumon dhe Ruajtjen e Shëndetin tënd, Bashkëpuno me AKU

info@aku.gov.al     |     “ShqipĂ«riaqĂ«Duam”    |    08007575 (pa pagesĂ«) ”    |    Tel: 042254052

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme