Për jetëgjatësinë e produkteve si mishi, peshku etj. ato futen në ngrirje.
Por, a i eleminon bakteret ngrirja?
Klikoni foton e dytë për të mësuar përgjigjen e saktë.
Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në kuadër të transparencës dhe informimit
Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural nxit konsumin e produkteve
Autoriteti Kombetar i Ushqimit bën me dije qytetarëve që është në gadishmëri dhe veprim të menjëhershëm, me efektivitet të plotë për cdo rast të cënimit të Sigurisë Ushqimore me qëllim garantimin e konsumatorit vendas. Garantimi i sigurisë ushqimore është një proces dinamik, për të cilin stuktura qëndrore dhe ato ligj zbatuese përgjigjien rast pas rasti, pavarësisht ngjyrimeve politike dhe daljeve mediatike për tëtërhequr vëmendje. Transparenca e komunikimit të riskut me publikun është gjithashtu një proces thelbësor në informacionin korrekt përkonsumatorin,
Në vijim të njoftimit nga Sistemi i Njoftimit të Shpejtë
Ky website u krijua me mbështetjen financiare të Bashkimit Evropian përmes Projektit për Siguri Ushqimore. Përmbajtja e tij është përgjegjësi vetëm e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e Bashkimit Evropian.