KËSHILLA PËR SIGURINË USHQIMORE NË SHTËPI

 
Për jetëgjatësinë e produkteve si mishi, peshku etj. ato futen në ngrirje.
 
Por, a i eleminon bakteret ngrirja?
 
 Klikoni foton e dytë për të mësuar përgjigjen e saktë.
 
 
 
 
 

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme

Informacion për Publikun

Autoriteti Kombetar i Ushqimit bën me dije qytetarëve që është në gadishmëri dhe veprim të menjëhershëm, me efektivitet të plotë për cdo rast të cënimit të Sigurisë Ushqimore me qëllim garantimin e konsumatorit vendas. Garantimi i sigurisë ushqimore është një proces dinamik, për të cilin stuktura qëndrore dhe ato ligj zbatuese përgjigjien rast pas rasti, pavarësisht ngjyrimeve politike dhe daljeve mediatike për tëtërhequr vëmendje.  Transparenca e komunikimit të riskut me publikun është gjithashtu një proces thelbësor në informacionin korrekt përkonsumatorin,