Për jetëgjatësinë e produkteve si mishi, peshku etj. ato futen në ngrirje.
Por, a i eleminon bakteret ngrirja?
Klikoni foton e dytë për të mësuar përgjigjen e saktë.
Fushata sensibilizuese për subjektet të cilat prodhojnë dhe tregtojnë produktin
Komunikim i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit Autoriteti Kombëtar i Ushqimit
Fushata ndërgjegjësuese e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit për konsumatorët “Ushqimi
Autoriteti Kombëtar i Ushqimit e vlerëson të arsyeshme për të
Ky website u krijua me mbështetjen financiare të Bashkimit Evropian përmes Projektit për Siguri Ushqimore. Përmbajtja e tij është përgjegjësi vetëm e Autoritetit Kombëtar të Ushqimit dhe nuk pasqyron domosdoshmërisht pikëpamjet e Bashkimit Evropian.