Fushatë trajnimi mbi procesin e licencimit me inspektorët e DRAKU Tiranë

Procedurat e licencimit të subjekteve ushqimore në fushën e ushqimit dhe në fushën e inputeve bujqësore, si dhe unifikimi i praktikave të kontrollit gjatë procedurave të inspektimit ishin objekt i trajnimit të kryer nga Sektori i Licencimit për inspektorët e DRAKU Tiranë.

Për t’i ardhur në ndihmë procesit të licencimit, u trajtuan kërkesat, procedurat dhe hapat për shërbimet që ofrohen nga Qendra Kombëtare e Biznesit si dhe nga Autoriteti Kombëtar i Ushqimit, si institucion tjeter vendimarres që ka në kompetencë vlerësimin, inspektimin dhe vendimmarrjen për miratimin ose jo të kërkesë aplikimeve për pajisje me licencë të operatorit të biznesit ne fushen e ushqimit.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme

Informacion për Publikun

Autoriteti Kombetar i Ushqimit bën me dije qytetarëve që është në gadishmëri dhe veprim të menjëhershëm, me efektivitet të plotë për cdo rast të cënimit të Sigurisë Ushqimore me qëllim garantimin e konsumatorit vendas. Garantimi i sigurisë ushqimore është një proces dinamik, për të cilin stuktura qëndrore dhe ato ligj zbatuese përgjigjien rast pas rasti, pavarësisht ngjyrimeve politike dhe daljeve mediatike për tëtërhequr vëmendje.  Transparenca e komunikimit të riskut me publikun është gjithashtu një proces thelbësor në informacionin korrekt përkonsumatorin,