Stenda ‘Mëso të lexosh ushqimin tënd’ informim mbi etiketat e produkteve ushqimore

 

Duke filluar nga sot dhe 3 ditë të tjera gjatë muajit Dhjetor, muajit të Festave ku të gjithë u drejtohemi qëndrave tregtare për blerjet e fundvitit, @autoriteti_kombetar_i_ushqimit së bashku me @the_food_safety_project janë sot tek @toptanishoppingcenter për të informuar konsumatorët mbi etiketat e produkteve ushqimore.
 
Sot na gjeni pranë @conadalbania tek @toptanishoppingcenter
Bashkohuni stendës tonë për infomacion mbi etiketat e produkteve nga ekspertët e @autoriteti_kombetar_i_ushqimit dhe për një surprizë të vogël që ju pret.
 
Nesër në orën 11:00 do të jemi në ambjentet e @spar_albania tek @qtu_qendratregtareunivers
 
Ju mirëpresim!

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme