AKU bazuar në opinionin e specialistëve në fushën e drithërave dhe të bukës, i sjell në vëmendje konsumatorit këshillën që, produkti bukë të blihet i paprerë në njësitë e tregtimit të këtij produkti

logo AKU

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit,  bazuar në opinionin e specialistëve në fushën e drithërave dhe të bukës, i sjell në vëmendje konsumatorit këshillën që, produkti bukë të blihet i paprerë në njësitë e tregtimit të këtij produkti.

Bashkëngjitur gjeni të plotë rekomandimin:

Rekomandimi per Mos Prerjen e Bukes

 

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme