Drejtori i Përgjithshëm i AKU Z. Robert Lili ka vijuar monitorimin nga afër të subjekteve të ndryshme ushqimore, në kuadër të zbatimit të masave të marra për shmangjen e përhapjes së COVID-19 në qarkun e Fierit.
Gjatë monitorimit të kryer në një prej stabilimenteve kryesore të përpunimit të qumështit, Z. Lili vëzhgoi nga afër masat e marra, respektimin e tyre si dhe procesin përpunues dhe prodhues të produkteve ushqimore.
Duke përgëzuar subjektin për shtimin e kujdesit, u inkurajua vazhdimi dhe forcimi i masave mbrojtëse me qëllim mbarëvajtjen e procesit nga ana e të gjithë operatorëve ushqimor në vend.
Autoriteti Kombëtar i Ushqimit do të vijojë monitorimet me intensitet të shtuar, pa asnjë tolerim, në shërbim të qëllimit të përbashkët për ushqime të sigurta dhe mbrojtjen e shëndetit të konsumatorëve.
#BashkëIaDalim