Autoriteti Kombëtar i Ushqimit gjatë një jave ✅ (21-25 janar 2019)

Në javën që lamë pas AKU, me qëllim sigurimin dhe garantimin e çdo produkti që tregtohet në vend janë kryer:

📌 Për datat 21-25 janar 2019 janë kryer 556 Inspektime në terren, dhe 996 inspektime në Pikat Doganore në të gjithë territorin e Shqipërisë
Ndër to:

📌 178 Paralajmërime⚠️
📌 8 Gjoba📝
📌Janë kryer 648 analiza në të gjithë vendin 🔬🧪

Ndër to:

• 17% të rasteve ka qenë nga kontrollet zyrtare në Pikat e Inspektimit Kufitar,
• 23% të rasteve nga kontrollet zyrtare në terren,
• 60% të rasteve kanë qenë analiza vetëkontrolli.

Shperndaje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Më shumë lajme